Vi håller nu på med att planera nästa års Bruket. Hemsidan uppdateras efter årsskiftet.

Viktig info till jobbsökande:

Det har stått fel mailadress till Hugo på delar av hemsidan. Rätt mailadress är hugo.akesson@live.com och inte hugo.akesson@live.se. Om du inte är säker på vilken du har skickat till, maila bara och fråga.


ZAFARILEDARE

Om du älskar friluftsliv och är över 18 år, fortsätt läsa! Ett sommarjobb som zafariledare innebär att du tillsammans med en huvudledare ser till att ca 10 ungdomar i högstadieåldern får uppleva en vecka fylld av det bästa med sommaren och naturen såsom klättring, paddling, bad, häng och grillning. Det viktigaste av allt är dock att du är en bra förebild och en god vän för deltagarna.

Att vara medlem och delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans eller församlingens verksamheter är meriterande. Det är även meriterande att ha grönt klätterkort.


HUVUDLEDARE ZAFARI

Du som har arbetat som zafariledare tidigare kan även söka jobb som huvudansvarig för zafari. Förutom arbetsuppgifterna som zafariledare innebär jobbet som huvudledare även ett ansvar för din kollega, föräldrakontakt, matinköp och dylikt. 

Arbetstider
Arbetstiderna är ungefär mellan 9:00 och 16:00 varje dag, plus en övernattning per period. Förutom tilldelad zafariperiod är du välkommen att komma och jobba: 

  • Utbildning Equmenia Jakobsbergskyrkan sker den 25e maj. 
  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande kommer ske lördagen den 8 juni på Bruket.
  • Avslutning och stängning lördagen den 17:e augusti. 


AfterWork: Lillördag
Under sommaren kommer ungefär varannan tisdagkväll vara afterwork - Lillördag - för anställda och andra equmenianer ute på Bruket. Kom gärna med önskemål med hur en sån kväll skulle kunna se ut!


Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till bruketkommittén genom Hugo Åkesson, hugo.akesson@live.com senast den 31:a mars. Märk mejlet med "bruketansökan". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och zafari
3. Vilka veckor du vill arbeta, rangordna veckorna så vi vet vilken du helst jobbar
Period 1(v. 25), Period 2 (v. 26), Period 3 (v. 27), Period 4 (v. 28) Period 5 (v. 31), Period 6 (v. 32), Period 7(v. 33)
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartshelg och avslutningsdagen.

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan! Du kommer få besked senast 14e april.