Vi håller nu på med att planera nästa års Bruket. Hemsidan uppdateras efter årsskiftet.

Viktig info till jobbsökande:

Det har stått fel mailadress till Hugo på delar av hemsidan. Rätt mailadress är hugo.akesson@live.com och inte hugo.akesson@live.se. Om du inte är säker på vilken du har skickat till, maila bara och fråga.


KOLLOLEDARE

Är du född 2003 eller tidigare och älskar sommaren med allt vad det innebär? Som kolloledare är du delansvarig tillsammans med tre andra ledare för att ca 20 barn i åldrarna 7-12 ska få uppleva det allra bästa och roligaste med sommaren under två veckor ute på Bruket. Förutom att vara en god förebild och vän för barnen består anställningen i planering och utförande av lekar samt utflykter, matlagning, och att hålla ordning och reda på både barn och lokaler.

Att vara medlem och delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans eller församlingens verksamheter är meriterande.

 


ARBETSLEDARE KOLLO

Är du över 18 år kan du även söka jobb som arbetsledare på kollo. Förutom arbetsuppgifterna som alla kolloledare har innebär jobbet som arbetsledare även matinköp, föräldrakontakt, samt att på plats ha det yttersta ansvaret för barn, övriga tre kolloledare och lokaler. Då rollen som arbetsledare innebär ett större ansvar än att vara kolloledare ser vi gärna att du har arbetat inom verksamheten minst en gång tidigare.

Arbetstider
Arbetstiden är 8:30 till 16:00 varje vardag (undantag finns) och även en planering- och informationskväll (söndag innan perioden startar) och en föräldrakväll (sista onsdagen i perioden). Förutom tilldelad kolloperiod är du välkommen att komma och jobba: 

  • Utbildning Equmenia Jakobsbergskyrkan sker 25 maj. 
  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande sker lördagen den 8 juni på Bruket.
  • Avslutning och stängning sker lördagen den 17:e augusti. 

AfterWork: Lillördag
Under sommaren kommer ungefär varannan tisdagkväll vara afterwork - Lillördag - för anställda och andra equmenianer ute på Bruket. Kom gärna med önskemål med hur en sån kväll skulle kunna se ut!

 

Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till bruketkommittén genom Hugo Åkesson, Hugo.akesson@live.com senast den 31:a mars. Markera mejlet med "Bruketansökan". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och på kollo
3. Vilka perioder du vill arbeta, rangordna perioderna så vi vet vilken du helst jobbar:
Period 1 (v.26-27), period 2 (v.28-29) och period 3 (v.31-32)
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartshelg och avslutningsdagen.

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser fram emot att läsa din ansökan! Du kommer få besked senast 14e april.