Vi håller nu på med att planera nästa års Bruket. Hemsidan uppdateras efter årsskiftet.

Viktig info till jobbsökande:

Det har stått fel mailadress till Hugo på delar av hemsidan. Rätt mailadress är hugo.akesson@live.com och inte hugo.akesson@live.se. Om du inte är säker på vilken du har skickat till, maila bara och fråga.


CAFÉBITRÄDE

Gillar du att baka, vara social och serva människor? Då kanske det är just DU som ska jobba på Café Bruket i sommar! Som cafébiträde bakar du fikabröd, tillreder enklare maträtter samt ser till att caféet är snyggt, rent och mysigt! Då och då kanske du också får hyra ut en kanot.
 


CAFÉANSVARIG

Är du över 18 år kan du även söka jobb som caféansvarig. Förutom arbetsuppgifterna som cafébiträdet har innebär jobbet som caféansvarig även inköp, arbetsledning, marknadsföring på sociala medier och ekonomirutiner.

Vi gillar ekologiskt och rättvisemärkt och ser att du delar den värdegrunden och kan ta initiativ att utveckla den delen av arbetet. Ni kommer vara två som jobbar tillsammans i Caféet. Öppettiderna är måndag-fredag 15:-19 och lördag-söndag 11-19. Viss arbetstid för inköp, öppning och stängning tillkommer.

Att vara medlem och delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans eller församlingens verksamheter är meriterande. Det är även meriterande att ha B-körkort.

Förutom tilldelad arbetstid är du välkommen att komma och jobba: 

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iorningställande kommer ske lördagen den 8 juni på Bruket.
  • Avslutning och stängning lördagen den 17:e augusti. 

AfterWork: Lillördag
Under sommaren kommer ungefär varannan tisdagkväll vara afterwork - Lillördag - för anställda och andra equmenianer ute på Bruket. Kom gärna med önskemål med hur en sån kväll skulle kunna se ut!

 

Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till bruketkommittén genom Hugo Åkesson, hugo.akesson@live.com senast den 31:a mars. Märk mejlet med "bruketansökan". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och på vårt café
3. Vilka veckor du vill arbeta. (V.25-V.33)
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartsdagar och avslutningsdagen

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan!