-->

KOLLOANMÄLAN

ANMÄLAN

Klicka HÄR för att öppna anmälningsformuläret (Google-formulär) i ett nytt fönster. När du har tryckt på "skicka" i formuläret får du ett bekräftande meddelande direkt på sidan som innebär att din anmälan har kommit fram till oss. Våra platser är begränsade och sista anmälningsdag är 31 mars. Pga att platserna är begränsade vill vi att alla deltagare är med hela perioden.
 

ANTAGNINGSBESKED

Efter att anmälningstiden har gått ut får ni ett definitivt besked via mail om ni har fått en deltagarplats. Vi kan inte garantera alla en plats men vi gör så gott vi kan!


DELTAGARAVGIFT
i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 850 kr (800 kr för period 1)
Deltagaravgift Dagkollo utan medlemskap
medlem i Equmenia Jakobsbergsyrkan: 650 kr (600 kr för period 1)
Deltagaravgift Dagkollo för dig som blir

Att vara medlem är frivilligt, och självklart är alla deltagare försäkrade och inte bara föreningsmedlemmar. I deltagaravgiften ingår 150 kr i glasspengar som barnen själva får hushålla med under kolloperioden.


BETALNING

Betalningen sker till föreningens Plusgirokonto 57 64 00-6 efter att du fått antagningsbeskedet. Ange namn och period vid betalning. Betalad anmälningsavgift är bindande vilket innebär att vi ej kan betala tillbaka deltagaravgiften om man ångrar sig.

KONTAKT

 

Mail:

kollo@bruketsommar.se
 

Adress:

Equmenia Jakobsbergskyrkan

Kvarnplan 20

177 64 Järfälla