Vi håller nu på med att planera nästa års Bruket. Hemsidan uppdateras efter årsskiftet.

KOLLOANMÄLAN

Denna information gäller för sommaren 2019!

ANMÄLAN
Klicka HÄR för att öppna anmälningsformuläret (Google-formulär) i ett nytt fönster. När du har tryckt på "skicka" i formuläret får du ett bekräftande meddelande direkt på sidan som innebär att din anmälan har kommit fram till oss. Våra platser är begränsade och sista anmälningsdag är 31 mars. Pga att platserna är begränsade vill vi att alla deltagare är med hela perioden.

ANTAGNINGSBESKED
Efter att anmälningstiden har gått ut får ni ett definitivt besked via mail om ni har fått en deltagarplats. Vi kan inte garantera alla en plats men vi gör så gott vi kan!

DELTAGARAVGIFT
Du som vill gå kollo erbjuds att bli medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan som är en demokratiskt uppbyggd barn- och ungdomsförening. Medlemskapet gäller per kalenderår och innebär att du får vara med och bestämma vad vi ska göra för något roligt. Läs mer under fliken "Om oss".

  • Deltagaravgift Dagkollo för dig som blir
    medlem i Equmenia Jakobsbergsyrkan: 600 kr
  • Deltagaravgift Dagkollo utan medlemskap
    i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 800 kr

Att vara medlem är frivilligt, och självklart är alla deltagare försäkrade och inte bara föreningsmedlemmar. I deltagaravgiften ingår 100 kr i glasspengar som barnen själva får hushålla med under kolloperioden. 
 

BETALNING

Betalningen sker till föreningens Plusgirokonto 57 64 00-6 efter att du fått antagningsbeskedet. Ange namn och period vid betalning. Betalad anmälningsavgift är bindande vilket innebär att vi ej kan betala tillbaka deltagaravgiften om man ångrar sig.

KONTAKT

 

Mail:

kollobruket@gmail.com

 

Adress:

Equmenia Jakobsbergskyrkan

Kvarnplan 20

177 64 Järfälla